Dostrojona oliwa i jej zalety

21 stycznia 2013

Dostrojona oliwa i jej zalety Oliwa czyli olej roślinny o zmiennym zabarwieniu od złocistożółtego do żółtozielonego otrzymywana jest w wyniku tłoczenia w miąższu owoców oliwki . Pochodzi z krajów śródziemnomorskim, stosowana szeroko w przemyśle spożywczym i kosmetycznym. Oliwa ma właściwości poprawiające ukrwienie i rozgrzewające. Właściwościami oliwy zainteresował się polski badacz dr Rybicki, który opracował Technologie Rezonansowych Warunków Sprzyjających Dostrojeniu do Praw Czasu i Przestrzeni. Wykorzystał on bowiem oliwę jako środki nośniki, dzięki którym poddani ich działaniu pacjenci będą mieli idealną rezonansową możliwość w osiągnięciu celów biologiczno- duchowej ewolucji. Jak to funkcjonuje? Ja oliwa zostaje poddana dostrojeniu? Oliwa poddawana jest działaniu umyślnie wygenerowanych wibracją światła, dźwięku i fal elektromagnetycznych. Dzięki takim zabiegom olej posiada możliwość zapamiętania i przenoszenia nadanych im cech dostrojenia, które przekazują organizmowi osoby spożywającej. Dostrojona oliwa jest trafionym pomysłem, ponieważ niemało ludzi zakosztowało skuteczności tej metody, która pomogła im wyleczyć się z przeróżnych dolegliwości. Zaletą tej metody w stosunku do konwencjonalnych metod jest fakt, że jest ona dostępna dla wszystkich ludzi, bez ograniczeń. Oliwa z oliwek poddana procesowi dostrojenia ma właściwości prozdrowotne – to nie ulega wątpliwości . jednak to nie koniec zalet tego systemu. Otóż tak udoskonalony olej ma także poprawione funkcje smakowe i użytkowe walory. Nowa oliwa znacznie zwiększa swój okres zdatności do spożycia oraz dodaje oleju doskonalszego smaku. Kierunki dostrojenia organizmu za pomocą oliwy z oliwek są różnorakie, mogą na przykład służyć przeciwdziałaniu depresji, z którą ludzie spotykają się coraz częściej. Są tez kierunki przeciwdziałania starzeniu, poprawieniu stanu hormonalnego mężczyzn i kobiet. Dostrojoną oliwą można też zredukować i eliminować stany alergiczne. Istnieje jeszcze kierunek dostrojenia uniwersalny i ma on szerokie spektrum zastosowania, tak dostrojona oliwa może być użyta do wspólnych posiłków jako niezbędny element zdrowego stołu. Niewątpliwie tak przekształcona oliwa ma szereg zalet i możliwości przed sobą.

» Kategoria: Czekolada » Tagi: barwa, dostrojona, olej, oliwa, roślina, smarowanie, zalety

  • Kategorie

  • Strony

  • Wstęp

    Niby nie jest żadną sztuką przyrządzić smaczny rosół, jednak jest kilka tajemnic, które sprawią, że będzie on jeszcze smaczniejszy niż przyrządzany do tej pory. Najsmaczniejszy rosół jest Wedy, gdy będzie ugotowany z kury. Szczytem marzeń jest kura zdobyta na wsi, od krewnych. Gdy wkładamy oczyszczone i umyte mięso do garnka, to podczas zagotowywania na górę wydostaje się białko w postaci piany, która obowiązkowo należy zebrać. Rosół musi być klarowny. Jest sposób, aby ułatwić sobie zadanie zbierania szumowin: wystarczy włożyć mięso do garnka na gotującą się wodę. Białko, zawarte w mięsie od razu zetnie się i nie uwolni. http://lodyfranczyza.pl skup laptopów katowice Catering dietetyczny Warszawa

  • Wpisy

  • Architektura świata

    Nie wolno nigdy dodawać do rosołu liści laurowych, bo nieodwracalnie zmienia on smak tej zupy. Dodajemy również podstawowe jarzyny, jak marchewka, pietruszka, trochę selera oraz por. Dla poprawienia smaku, na kilkanaście minut przed końcem gotowania można dodać całą, przysmażoną na palniku gazowym cebulkę. Dodaje ona niepowtarzalnego smaku tej potrawie. Nie można zapomnieć także o makaronie. Najlepiej, gdy jest długi i cienki, ale nie spaghetti. pełnomocnik ochrony